DJ

Slavy

БИОГРАФИЯ

DJ SLAVY

DJ SLAVY

Дисководещ и основател на SPS music agency

CКазвам се Славчо Иванов и имам удоволствието да работя като професионален DJ от повече от 25г. Специализиран като DJ на сватбени тържества, фирмени и частни партита, рождени дни, караоке, благотворителни събития, озвучаване и др. Първите ми стъпки в диджеиството бяха през далечната 1997г. След натрупване на опит и знания за своята работа, смяна на много от хитовите заведения като Reserve, Underground 2, Opium, City Club, Budha Bar, Sin City,Planeta, The Club, Extreme, Multiplace и др., в края на 2006г решихме заедно със DJ Petko да създадеме своя собствена фирма за DJ, която нарекохме “SPS Music Agency”.
Предстоят множество участия в България, Македония, Гърция, Турция, Дубай, Босна и Херцеговина, Българското Черноморие и др.
През 2007 започнахме организацията на „Национален конкурса за DJ” – “SPS DJ” който продължава да бъде много успешен и ценен за българската DJ аудитория. За 15 години бяха организирани DJ конкурси в Благоевград, Банско, Пловдив, Стара Загора и София, като последният 14-ти национален конкурс за DJ – „SPS DJ 2022“ се състоя в клуб Megami,София
Предстоят множество участия в България, Македония, Гърция, Турция, Дубай, Черноморието и др.

Цена за клубове: 250 – 350 лв.
Цена за сватбени тържества: 1000лв/ 5 часa,овъртайм 180лв