Присъединете се на 18 и 19 октомври към ежегодното национално DJ състезание SPS DJ COMPETITION 2020 – най-мащабното събитие на нощния живот в България.
И тази година ще съберем диджеи от цялата страна за две незабравими вечери в приятна компания и неповторима клубна атмосфера.
Конкурсът се провежда вече тринадесета поред година и се радва на голям интерес както в професионалните среди, така и сред широката аудитория.
В продължение на два дни диджеи от цялата страна ще демонстрират своите умения зад DJ пулта и се борят за одобрението на журито и за наградите, подсигурени от нас и нашите партньори.
Кастингите се ще провеждат в професионален формат през деня, а класиралите се участници ще се състезават двете вечери пред голяма и критична публика.
Началото на гала вечерите е от 00:00 часа, след което е награждаването за съответната вечер – Free-style и Pop-folk заедно със Сватбен DJ 2020.
На 18/10/2020 г. доказалите се през годините шампиони и победители от предишните издания на конкурса ще мерят сили с новите претенденти за титлата в следните стилове: freestyle, dance, retro, commerce, black, electro и всички познати за вас стилове в областта на западната музика.
На 19/10/2020 г. журито ще изслуша селекцията с поп-фолк музика и балкански ритми, както и участниците в един от последните проекти на SPS Music Agency “Сватбен DJ на България”.
Всяка от вечерите ще бъде подсигурена и с музикална програма в паузите между участниците, подсигурена от “Фен тв”, “Ара аудио видео” и “Диапазон Рекърдс”.
Програма:
14:00 ч. Отваряне на заведението за участниците
15:00 ч. Теглене на жребий, след което започват кастингите;
15:30 до 20:00 кастинги
23:00 ч. Вход за посетители в заведението
24:00 ч. Старт на конкурса
Около 04,00 ч. награждаване
Изпълнители в паузите между участниците:
За 18/10 – Пламена, DJ Ross & Naso + още един /изненада/
За 19/10 – Крум, Тиана и Ашли

Пригответе се за запомнящи се и разнообразни музикални битки, заредете се с добро настроение и елате!
ВХОД СВОБОДЕН!
Очакваме Ви!