DJ service

ВСИЧКО В СФЕРАТА НА МУЗИКАТА, НЕОБХОДИМО ЗА ВАШЕТО ТЪРЖЕСТВО!!!

          SPS MUSIC AGENCY  официално е  на пазара от  2006, с централен офис град Благоевград. Ние предлагаме всичко за Вашия празник, сватба, персонално или фирмено парти, семейни тържества, студентски празник, новогодишно тържество, коктейли, презентации, абитуриентски балове и др. Всичко необходимо, за да се чувствате Вие и Вашите гости добре !

          SPS MUSIC AGENCY предлага квалифицирани DJ, Музиканти и Певци, които да могат да направят така, че Вие да запомните едно уникално забавление. Ние  винаги се стараем да създадем настроение и желание за купон във всеки посетител.

SPS MUSIC AGENCY ви уверява, DJ-те, който ще работят за Вас са с уредени авторски и сродни права според  действащият  в Българското законодателство Закон за авторското право и сродните му права.

 •  DJ за клубове и дискотеки – нашите DJ работят в едни от най добрите клубове в България. Предлагаме DJ, които са точно за Вашия клуб, независимо от стила на музиката – POP-FOLK, DANCE, POP, ROK, HOUSE и т.н.
 • Персонални и фирмени партита – Организирането на фирмено парти е нелека задача. Не натоварвайте служителите си с организирането на този празник. За това ще се погрижим ние. Музикална агенция „ЕС ПИ ЕС“  има опит в тази насока. Ние ще бъдем Вашия добър партньор дори и за един ден. Ще превърнем фирменото парти на Вашата фирма в незабравимо преживяване за Вас и Вашите служители. При интерес от Ваша страна Музикална агенция „ЕС ПИ ЕС“ ще се запознае подробно с характера на дейността на фирмата, която ръководите и ще ви предложи уникален сценарий. Работим с най-добрите водещи, които са в състояние да превърнат всяко събитие в истински празник.  Не е нужно да мислите как да протече този необходим празник. Не търсете в интернет готови сценарии. Те няма да ви свършат работа. Ние ще Ви предложим най-добрия вариант.
 • Тематични партита  – Специализирали сме  във воденето и анимацията на тематични партита / фирмени и частни събития, рожденни дни, бал с маски и други/, както и в тяхното озвучаване и организация.
 •  Сватбено тържество – Това е събитие, за което не можем да ви пратим който и да било, а само най добрите DJ, специализирали  и доказали се за такъв вид мероприятия. SPS MUSIC AGENCY гарантират, че  сватбеният дисководещ, колкото и да е добър, не може да ви осигури красива сватба. За сметка на това той може да се погрижи да получите весело и запомнящо се сватбено тържество. При всички случаи DJ-ят оформя облика на вашата сватба, такъв каквото ще го запомните завинаги.

 • Събори и празник на града –    Българските обичаи са носители на национална идентичност, а корените им търсим в далечното минало, здраво преплетени с историята и християнската религия. През годините наследените традиции се пазят и обогатяват, като доказателството за това днес е богатият културен календар, който включва десетки международни и национални фестивали и събори. А къде, освен на традиционен събор, можеш да усетиш тръпката и атмосферата на традиционната култура и да се насладиш на истински празник. Опиянен от песни, свирни, танци и подплатен от достатъчно количество домашни вино и ракия (не е задължително), осезаемо усещаш и се насищаш с автентичен български фолклор.
 •  Организирането на празник на града или събор на населенето място е нелека задача. Не натоварвайте служителите си с организирането на този празник. За това ще се погрижим ние. Музикална агенция „ЕС ПИ ЕС“  има опит в тази насока. Ние ще бъдем Вашия добър партньор дори и за един ден. Ще превърнем празника на Вашето населено място в незабравимо преживяване за Вас и Вашите служители.   Музикална агенция „ЕС ПИ ЕС“, ще се запознае подробно с региона за провеждане на събора и условията и ще ви предложи индивидуален сценарий. Работим с най-добрите водещи, които са в състояние да превърнат всяко събитие в истински празник.  Не е нужно да мислите как да протече този необходим празник. Не търсете в интернет готови сценарии. Те няма да ви свършат работа. Ние ще Ви предложим най-добрия вариант.

Нашият професионален екип предлага да се заеме с организиране на Вашето събитие и изграждане на пълна прогрма, която да бъде представена на Вашите жители по предварително изготвен сценарии, съобразен с Вашите изисквания и желания.

Най-прилежно ви предлагаме екип от професионалисти с който ще направим Вашият празник незабравим, който включва:

 • Професионален Водещ;
 • Фолклорни изпълнители – разполагаме с каталог от изпълнители с богат музикален репертоар;
 • Поп-фолк изпълнители;
 • Естрадни и поп изпълнители;
 • DJ за клубове и дискотеки;
 •  Професионални танцьори, който допринасят за визията на Вашият празник със свойте оригинални хореографии и танци от различни фолклорни региони.
 • Караоке  party – Това е едно наистина страхотно изживяване! Моментите в които прожекторите светят към теб и твоята звездна сцена, когато решаваш и се престрашаваш да вземеш микрофона и да се почустваш звезда поне за малко! И най-хубавият момент във който другите ти ръкопляскат, дори да знаеш че не си изпял песента си перфектно или дори мъничко фалшиво . МОМЕНТЪТ е като магия. Освен развлечение, караокето е и страхотен начин да избягаш от стреса и сивото ежедневие! В нашата фонотека е богата на  английски, италиански, френски, руски, румънски, сръбски, македонски  и естествено български естрадни и поп-фолк песни.
 • Водещи – SPS MUSIC AGENCY Разполага с професионални водещи, които могат да направят Вашия празник различен и да му допринесат нужния тон.

Ефектно осветление за Вашият празник, фирмено парти, тържество или друг повод.

Повече видео файлове и снимки от наши тържества може да намерите на : https://www.facebook.com/spsmusicagency

SPS MUSIC AGENCY разполага с достатъчно звук, за да задоволи дори и най-претенциозните.

Предлагаме също и  Караоке Система с мултимедиен Проектор, бежични микрофони, нужни за комфорта на Вашия празник.

Всеки един от нашите DJ, ОЗВУЧИТЕЛИ И ТЕХНИЧЕСКИЯТ НИ ЕКИП, разполагат с транспорт, за да може да достигне до всяка точка, както и със съответната техника която е нужна за Вашето събитие.

        Издаването на данъчна фактура е също част от нашите задължения.

 За нас ще бъде чест заедно да пресъздадем и запазим спомена за един от най-ценните мигове в живота Ви!

За нас ще бъде чест да получим възможността да бъдем Ваши партньори в бизнеса !

SPS MUSIC AGENCY  ВИ ОЧАКВА !